VAIHTO-OPPILAAKSI ETELÄ-KOREAAN

Kolme hyvää syytä lähteä Etelä-Koreaan

1. Etelä-Korea on maana huikea yhdistelmä modernia teknologiaa ja ikivanhoja perinteitä. Suurkaupungin sykkeen ihastelu vie myös vaihto-oppilaan mennessään. Maassa on kuitenkin hyvät ja turvalliset oltavat.

2. Korealainen ruokakulttuuri on vertaansa vailla - erityisesti, kun ennakkoluuloistaan pääsee. Paikallisten perinneherkku kimchi tulee hyvin tutuksi vuoden aikana.

3. Korean kielen osaajana erotut eduksesi tulevaisuuden työmarkkinoilla.

Mitä vuoden aikana tapahtuu

YFU:n vaihto-oppilaana asut isäntäperheessä osallistuen perheen arkeen sekä juhlaan ja käyt paikallista koulua.

Vuoden alussa osallistut hauskaan ja hyödylliseen saapumisvalmennukseen, jossa tapaat muista maista tulevat vaihto-oppilaat, opit korean kieltä ja pääset paremmin sisälle kulttuuriin sekä korealaiseen elämäntapaan.

Korean YFU saattaa tarjota vuoden aikana mahdollisuuden osallistua esimerkiksi Busaniin ja Jejun saarelle suuntautuville matkoille, jotka eivät kuulu vaihtovuoden hintaan.

Vuoden puolivälissä osallistut puolivuosivalmennukseen ja ennen paluuta Suomeen vielä lähtövalmennukseen, jossa saat hyödyllisiä vinkkejä kotiinpaluuseen. Asiapitoisen ja hyödyllisen sisältönsä lisäksi YFU:n valmennuksissa ja seminaareissa pidetään myös hauskaa. Ne ovat loistavia tilaisuuksia tavata muita vaihtareita ja luoda elinikäisiä ystävyyssuhteita.

Lue lisää Etelä-Koreasta

Adan kokemuksia Etelä-Koreasta

YFU Etelä-Korean nettisivut
Tietoa Etelä-Koreasta ulkoministeriön nettisivuilla
Lonely Planet South Korea

Toimi nopeasti ja varmista itsellesi ikimuistoinen vuosi Etelä-Koreassa:

Ilmoittaudu haastatteluun
Tulosta ja täytä hakulomake

Bookmark and Share SocialTwist Tell-a-Friend